Головна Новини Дозвілля мода Все для боксу: Saint Laurent презентували колаборацію з Everlast
commentss НОВИНИ Всі новини

Все для боксу: Saint Laurent презентували колаборацію з Everlast

Ексклюзивні новинки можна придбати в бутику

17 січня 2020, 16:57 comments1766
Поділіться публікацією:
Все для боксу: Saint Laurent презентували колаборацію з Everlast

Французький будинок високої моди Saint Laurent і американська компанія, яка випускає спортивні товари та спортивне обладнання Everlast випустили спільну колекцію товарів для заняття боксом. Варто відзначити, що в лінійку увійшов не тільки одяг, але і спорядження для тренувань.

При стротерры кампейну, креативний директор бренду Ентоні Ваккарелло надихався чорно-білими портретами Енді Уорхола і Жана-Мішеля Баскія, знятих Майклом Холсбандом в 1985 році.

Відомо, що нова колекція складається з шорт, створених з атласної тканини, з еластичним поясом, а також логотипом бренду Everlast. Крім того, серед новинок знаходяться наручник, головні убори, боксерські рукавички і боксерські груші, виконані з шкіри. Придбати новинки The Everlast x Saint Laurent можна в ексклюзивному бутіку Saint laurent's Rive Droite в Парижі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Бейонсе випустила аксесуари для зубів спільно з Adidas. Незважаючи на те, що стилістика спортивна, зірка доповнила колекцію декількома досить епатажними виробами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!