Головна Новини Дозвілля мода Раф Сімонс очолить модний будинок Prada
commentss НОВИНИ Всі новини

Раф Сімонс очолить модний будинок Prada

Більшість вважає, що це просто ні на чому не засновані чутки

25 січня 2020, 00:33 comments1967
Поділіться публікацією:
Раф Сімонс очолить модний будинок Prada

Однією з найбільш обговорюваних у фешн-тусовці в останні кілька днів є тема про те, що відомий дизайнер Раф Сімонс може стати частиною команди італійського модного будинку Prada. Першим про це у своєму офіційному акаунті в соцмережі Twitter повідомив модний оглядач Wall Street Journal Джейкоб Галлахер. "Чув, що Раф Сімонс переходить в Prada. Більше ніяких деталей", — йдеться в пості. Однак незабаром чоловік видалив цю публікацію.

Нагадаємо, що раніше модний кутюр'є вже співпрацював з компанією Prada Group: у 2005 році його призначили креативним директором лейблу Jil Sander. Із 2012-го по 2015-й Сімонс очолював Dior, а потім був креативним директором Calvin Klein. Дизайнер продовжує розвивати свій власний бренд Raf Simons: у січні він представив чоловічу колекцію сезону осінь/зима — 2020/2021 і колекцію взуття Runner.

У мережі бурхливо обговорюють можливе нове призначення Сімонса. Одні вважають, що він може змінити на посту главу Prada саму Міуччу Праду. Інші — що він міг би зайнятися брендом Miu Miu і навіть відродити лінійку чоловічого одягу. Треті — що дизайнер повернеться в Jil Sander. І нарешті, більшість вважає, що це просто ні на чому не засновані чутки.

У свою чергу фешн-блогер Bryanboy зазначив: "Ви всі запізнилися з чутками про Рафа в Prada. Міланському тижню моди кінець, якщо сеньйора Прада піде на пенсію. Якщо вірити чуткам, то його, швидше за все, призначать в Miu Miu. Чутки — це просто чутки. І поки не буде підписаний контракт і не вийде офіційна заява, це все безглузді розмови".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Netflix випустили власне морозиво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!