Головна Новини Дозвілля мода Іспанський бренд Zara закриває молодіжну лінію
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанський бренд Zara закриває молодіжну лінію

Бренд продовжує активно змінюватися

29 січня 2020, 13:35 comments3285
Поділіться публікацією:
Іспанський бренд Zara закриває молодіжну лінію

Всесвітньо відома торгова мережа Zara більше не буде випускати молодіжні товари TRF (Trafaluc). Про це повідомляє видання Fashion United.

Вироби з цієї молодіжної лінії шилися в спортивному, клубному і casual-стилі переважно з натуральних матеріалів. Речі мали яскраві і незвичайні відтінки, тому користувалися попитом. Однак тепер молодіжна лінія TRF зникла з сайту компанії і мобільного додатку.

Відомо, що останнім часом торгова мережа Zara зважилася на серйозні зміни. У 2019 році компанія оновила свій логотип і заявила, що переходить на пошиття одягу з екологічних матеріалів. Тепер бренд буде робити акцент на своїй новій колекції RPLS в стилі мілітарі, яка була представлена на Паризькому тижні моди-2020.

Нагадаємо, що Zara — вертикально інтегрована мережа роздрібної торгівлі, яка сама займається дизайном, виробництвом та торгівлею. Магазини Zara мають 7 основних ліній продукції чоловічого та жіночого одягу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що модний бренд Versace більше не буде використовувати шкіру кенгуру для виробництва своїх товарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!