Головна Новини Дозвілля мода H&M і модель Хелена Крістенсен випустили спільну колекцію
commentss НОВИНИ Всі новини

H&M і модель Хелена Крістенсен випустили спільну колекцію

Нова колекція бренду побудована навколо фотографій квітів

30 січня 2020, 17:11 comments2130
Поділіться публікацією:
H&M і модель Хелена Крістенсен випустили спільну колекцію

Всесвітньовідомий шведський виробник модного одягу та косметики H&M оголосив про колаборацію з 51-річною данською моделлю і фотографом Хеленою Крістенсен. Відомо, що принтом для виробів з нової колекції послужили фотознімки рослин, автором яких є сама Хелена. Так, дизайнери розмістили фотографії квітів на худі, толстовках і футболках. До речі, Крістенсен також виступила в якості фотографа рекламної кампанії капсульної лінійки.

Варто відзначити, що Хелена Крістенсен є однією з найуспішніших манекенниць 1990-х років. Примітно, що зараз вона реалізувалася як fashion — і art-фотограф, а її роботи представлені у багатьох модних журналах, а також виставлені в галереях по всьому світу.

"Ми раді співпраці з Хеленою. Починаючи від її роботи за камерою і перед камерою до журнальних обкладинок та благодійності, вона – справжня ікона. І її красиві фотографії виглядають приголомшливо на тлі лаконічного дизайну в стилі 1990-х років", – зазначила керівник відділу дизайну одягу в H&M, Марія Остблом.

"Це був дуже крутий досвід співпраці з H&M, так як я не тільки змогла побачити, як мої фотографії з'являються на одязі, але і подивитися на них через об'єктив під час зйомки кампейна. Я хотіла відобразити покоління завтрашнього дня, заохочуючи їх бути собою і дозволяючи їх особистостям сяяти", – говорить Крістенсен.

Відзначається, що колекцію під назвою Helena Christensen x H&M надійде в продаж з 30 січня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Chanel випустив ювелірну колекцію, присвячену твіду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!