Головна Новини Дозвілля мода Комір Пітера Пена: модний тренд сезону весна-літо 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Комір Пітера Пена: модний тренд сезону весна-літо 2020

Фешн-дівчата з Instagram показують, як адаптувати в образі комір Пітера Пена

30 січня 2020, 19:19 comments5957
Поділіться публікацією:
Комір Пітера Пена: модний тренд сезону весна-літо 2020

У минулому році в топах, блузах і кофтах нас приваблював statement-рукав, який робив повсякденний лук зовсім незвичайним. Зараз акцент змістився на комір — фешн-дівчата з Instagram показують, як адаптувати в образі комір Пітера Пена.

Комір Пітера Пена отримав свою назву на честь костюма з плоским білим коміром, який носила актриса Мод Адамс в першій бродвейській постановці романа Дж.М. Баррі в 1905 році. Пізніше цей же предмет одягу асоціювався з такими персонажами, як Маленький лорд Фаунтлерой і Бастер Браун.

Правда, в сьогоднішньому достатку колекцій він розширив рамки, даючи більше свободи для стилізації. Перегукуючись з ще однією трендовою концепцією, яка збирається домінувати весь наступний рік — неоромантикою, зараз фокус зроблений на оверсайз-коміри з вишивкою і флористичним тисненням у вікторіанському стилі. А також з рюшами і мереживом, з посиланням на шкільну уніформу.

Така любов до вінтажних деталей виявилася не просто так. Поштовх дав показ круїзної колекції Chanel Cruise 2020, а потім і недаваний показ Chanel Spring-Summer 2020 Haute Couture.

Як кажуть стилісти, якщо тренд з'явився на подіумі Chanel, значить зовсім скоро він буде на модницах в  Instagram. Першими це довели стилісти і блогери Перніль Тейсбек і Леандра Медін.

Стилісти рекомендують тримати баланс і врівноважувати великі лялькові коміри чимось стриманим, спокійним, лаконічним або елегантним. Як, наприклад, класичні сині джинси з високою талією, міні-спідниця без додаткового декору або однотонні шкіряні штани базового відтінку.

Але дивлячись на фешн-дівчат в соцмережах, можна помітити, що не всі з них дотримуються подібних порад. Деякі йдуть на експерименти, і теж виграють.

Манірний комір добре поєднується з зухвалою шкірою, як це демонструє Лендра Медін, не терпить нудних луків. Більш того, шкіряне міні вона одягла поверх колгот з блискітками, міксуючи шкільну скромність зверху з рок-глемом внизу.

Білий комір Пітера Пена чудово виділяється на тлі яскравого жакету, куртки або пуловера. Беріть приклад з стиліста і автора бренду аксесуарів VASQUIAT Бланки Міро. Дівчина відома своєю любов'ю до яскравих фарб і ексцентричних речей. Якщо весь лук аж до шкарпеток кольору морської хвилі, здається вам too much, почніть з малого — візьміть на озброєння лише яскравий піджак.

Щоб біла сорочка, нехай навіть і з великим коміром, не здавалася надто формальним лком, поєднуйте її з трендовими зараз в'язаними топами, корсетами або жилетами. Як це робить блогер з Осло Сюзанна Холт. Всього одна деталь, а буденний образ виглядає незаїзджено.

Фешн-редактор Емілія Мадден не дуже прислухається до рекомендацій колег, але її досвід дозволяє йти на сміливі експерименти. Так, вона поєднує комір Пітера Пена з яскравим кардіганом і ще більш помітними брюками із строкатим контрастним принтом.

Інша фешн-редактор, Ханна Вейля Маккінлі, показує, що можна обійтися і без зухвалих рішень, і виглядати дуже classy. Вона вибирає класичний сірий пуловер з коміром, і утримує баланс білого брюками такого ж відтінку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що H&M і модель Хелена Крістенсен випустили спільну колекцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!