Головна Новини Дозвілля мода Власник Victoria's Secret веде переговори про продаж бренду, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Власник Victoria's Secret веде переговори про продаж бренду, - ЗМІ

В останні роки бренд переживає фінансові труднощі

31 січня 2020, 16:20 comments2093
Поділіться публікацією:
Власник Victoria's Secret веде переговори про продаж бренду, - ЗМІ

Американський підприємець-мільярдер Леслі Векснер, який заснував бренд нижньої білизни Victoria's Secret задумався про продаж компанії. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.

Відомо, що холдинг бізнесмена почав втрачати лідируючі позиції на американському ринку, і компанія переживає фінансові труднощі. Інсайдер повідомляє, що Векснер не просто хоче продати бренд, але і планує залишити посаду головного виконуючого директора. Офіційних коментарів з приводу продажу компанії поки немає.

Нагадаємо, що Victoria's Secret – всесвітньо відомий бренд нижньої білизни, купальників, одягу, парфумів та косметичних засобів. Щорічний дохід холдингу L Brands, куди входить мережа, становить близько 13 млрд доларів, але в минулому році акції холдингу сильно впали через низькі продажі модного продукції.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в 2019 році компанія Victoria's Secret вперше за 25 років відмінила своє щорічне шоу. Представники бренду пояснили, що такі заходи необхідні для того, щоб відтворити імідж компанії. До речі, для шоу залучалися кращі світові моделі, для яких було честю стати ангелом "Victoria's Secret".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!