Головна Новини Дозвілля мода Які аксесуари не будуть актуальні в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Які аксесуари не будуть актуальні в 2020 році

Мода на деякі аксесуари швидко проходить

6 лютого 2020, 16:40 comments1747
Поділіться публікацією:
Які аксесуари не будуть актуальні в 2020 році

Експерти кажуть, що в новому 2020 році деякі аксесуари втратили свою актуальність і перетворилися з модних фішок в антитред. Що ж слід враховувати модницями?

Прозорі сумки

Такі моделі були актуальними кілька сезонів і багато дівчат з радістю демонстрували присутнім вміст своїх сумок. Але ця тенденція виявилася однією з скороминущих і в черговий раз стало зрозуміло, що класику не замінить ніщо.

Бананки

Мова про спортивні поясні сумки, які зараз доречні лише для тренувань, і інших безформних моделях. Як сказано вище, в моді класика, а тому більш продуманим придбанням будуть міцні сумки з натуральної або штучної шкіри.

Великі шпильки

Помітні прикраси для волосся, доповнені камінням, перлами і логотипами відомих марок, стали хорошою приманкою для любителів постити гарні фото в Instagram. В минулому році вони з'явилися буквально в кожному магазині сегментів люкс і мас-маркет, і заповнивши ринок, стали вже не такі цікаві.

Мініатюрні окуляри

Тонкі оправи, які ледь приховують очі, викликали великий ажіотаж і дуже часто миготіли в стритстайл-добірках. Цей аксесуар полюбили навіть ті, кому така форма не до лиця. Але в цьому році популярність вщухла, і це відмінний привід інвестувати в хороші окуляри, які дійсно підкреслюють ваші унікальні риси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які речі не будуть в моді в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!