Головна Новини Дозвілля мода Armani влаштував показ нової колекції, не запросивши гостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Armani влаштував показ нової колекції, не запросивши гостей

Модний дім вирішив провести закритий показ

24 лютого 2020, 15:30 comments2415
Поділіться публікацією:








Armani влаштував показ нової колекції, не запросивши гостей

Модельєр Джорджіо Армані вирішив незвично представити свою нову колекцію одягу і тим самим уберегти своїх гостей від спалаху коронавіруса, який зафіксували в Італії. Про це повідомляє видання АР.

Бренд Giorgio Armani провів закритий показ на Тижні моди в Мілані, запросивши тільки фотографів. Інші гості могли побачити дефіле в режимі реального часу на сайті модного будинку. Компанія представила свою нову колекцію осінь-зима 2020, де головний акцент був зроблений на оксамиті. З цієї тканини були зшиті сукні, штани і жакети, які були доповнені стильними аксесуарами.

Але Armani не обмежився вечірніми сукнями: крім образів, гідних червоної доріжки, на показі з'явилися "піжамні" сорочки і штани, розшиті паєтками.

Відомо, що через спалах небезпечного захворювання в Мілані закриті навчальні заклади, а масові культурні заходи були скасовані. Компанія також закрила кілька офісів і свою фабрику з виробництва одягу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, що в Китаї скасували прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!