Головна Новини Дозвілля мода Тренди осені 2020: наймодніші сумки Тижня моди в Мілані
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренди осені 2020: наймодніші сумки Тижня моди в Мілані

В тренді будуть різні варіації сумок

25 лютого 2020, 17:30 comments2765
Поділіться публікацією:
Тренди осені 2020: наймодніші сумки Тижня моди в Мілані

У Мілані завершився Тиждень моди, і хоча спалах коронавіруса в країні викликав ряд незручностей, це не завадило італійцям показати те, що вони роблять краще за всіх інших, — шкіряні сумки та аксесуари. Про це повідомляє видання buro247.

Геометрія

Бренд Jil Sander зробив ставку на чисті форми: вони показали довгі прямокутні клатчі і сумочки-трикутники. Дизайнер Річард Куїнн створив круглі клатчі у вигляді м'ячів для колаборації з Moncler Genius, а сумки-бочечки з'явилися у Gucci.

pVSxizUArIb1KoayPrV68iHbZ.jpg

Плетіння

Bottega Veneta показав сумки з плетінням intrecciato. У колекції з'явилися клатчі кислотного відтінку і великі сумки, прозвані блогерами emotional baggage bag (там можна сховати всі свої печалі). В'язані клатчі з'явилися у Dolce & Gabbana — бренд присвятив колекцію ремеслу і попросив в'язальниць з усієї Італії допомогти їм у створенні аксесуарів.

OzRsMpmogkwoDSl1uv4zjcXb_.jpg

Колір

Prada показали класичні моделі сумок в основних кольорах палітри: синьому, червоному і зеленому. Модель Gucci з 1970-х років повернулася в ніжно-рожевому, пастельному блакитному і бежевих відтінках. Bottega Veneta показали клатчі, що нагадують зефір, — вони створені в кислотних кольорах.

3.jpg

Сумки-брелоки

Versace і Fendi не обмежуються однією сумкою: разом з класичними моделями вони пропонують носити мініатюрні клатчі та брелоки. На показі Prada моделі вийшли на подіум з сумками замість підвісок, а невеликі клатчі з бахромою швидше нагадували прикраси.

k3Bekb-J7BzS_EoggWt2OqpA5.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що італійський будинок моди Fendi випустив незвичайну колекцію сумок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!