Головна Новини Дозвілля мода Як у Керрі: Сара Джессіка Паркер випустила різнокольорові босоніжки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як у Керрі: Сара Джессіка Паркер випустила різнокольорові босоніжки

Придбати босоніжки з серіалу можна за 385 доларів

26 лютого 2020, 16:50 comments2622
Поділіться публікацією:
Як у Керрі: Сара Джессіка Паркер випустила різнокольорові босоніжки

54-річна зірка серіалу "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер вирішила порадувати шанувальників кінострічки цікавою новинкою. Актриса давно запустила власний бренд взуття та активно розвиває його, а нещодавно ряди її колекції поповнилися босоніжками, які носила її героїня у серіалі. Про це Сара повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Для своєї марки взуття SJP Collection Паркер створила копію босоніжок Керрі Бредшоу. Вони нагадують взуття бренду Christian Louboutin, яке можна було побачити на актрисі в одному з епізодів серіалу. Це різнокольорові атласні босоніжки, де один рожевого кольору, а другий — жовтого. Багато шанувальників серіалу вважали, що це звичайним кіноляп, але художник по костюмах зазначила, що так було задумано заздалегідь.

Актриса зізналася, що дуже любить свою героїню і саме вона надихнула її на створення цих босоніжок. Тепер взуття, як у Керрі Бредшоу може отримати кожна дівчина, придбавши їх на сайті бренду за 385 доларів.

До речі, частина виручки від продажу взуття буде спрямована у благодійний фонд Детройта, який допомагає з працевлаштуванням бездомним людям.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що італійський бренд представив біорозкладне взуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!