Головна Новини Дозвілля мода Андре Тан розповів, як одягатися дівчатам низького зросту
commentss НОВИНИ Всі новини

Андре Тан розповів, як одягатися дівчатам низького зросту

Модельєр назвав головні помилки невисоких дівчат

29 лютого 2020, 10:00 comments10207
Поділіться публікацією:
Андре Тан розповів, як одягатися дівчатам низького зросту

Відомий модельєр України Андре Тан продовжує давати модницям слушні поради. На своїй сторінці в Instagram він розповів, як варто одягатися дівчатам низького зросту, щоб здаватися стрункіше.

За словами дизайнера, багато "дюймовочок" люблять робити пишні зачіски, щоб візуально здаватися вище. Однак саме це є однією з головних помилок в іміджі, адже такі зачіски роблять образ несучасним.

Крім цього, модельєр звернув увагу і на те, як одягаються тендітні красуні. Як правило, вони вибирають трендові речі oversize, які, за словами Андре Тана, роблять їх схожими на "злісних гномів". Дівчатам маленького зросту варто забути про великі сумки, масивні прикраси і високі підбори.

Але при цьому, дизайнер наполегливо рекомендує звернути увагу на однотонні образи. Наряд однакового кольору, який називають монохромним або монолуками, є трендом цього сезону. Тому Андре Тан радить звернути на це увагу і підібрати спідниці та штани із завищеною талією.

Дівчатам невисокого зросту підійдуть монохромні образи, які візуально роблять ноги стрункішими. Максимально подовжити ноги можна за рахунок штанів із завищеною талією і каблуків середнього розміру (7-9 сантиметрів).

SNbXseiGdAbPT-cBe3iChY6n2.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які речі варто купити до настання цієї весни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!