Головна Новини Дозвілля мода Стало відомо, як витрачатися на одяг менше, а виглядати краще
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як витрачатися на одяг менше, а виглядати краще

Стилісти заявляють, добре виглядати - не обов'язково дорого

11 березня 2020, 00:05 comments2888
Поділіться публікацією:
Стало відомо, як витрачатися на одяг менше, а виглядати краще

Не обов'язково витрачати багато грошей, щоб гарно і стильно виглядати. Також не обов'язково купувати для цього велику кількість одягу. Стилісти говорять, щоб стильно одягатися, необхідно з розумом підходити до вибору одягу.

1. Взуття на низькому ходу

Взуття без каблука дозволить вам комфортно себе почувати в будь-якому одязі. Не важливо, це образ в стилі спорт-шику, романтичний або жіночний. Також в останні кілька років особливо актуальними стали кросівки. Подібне взуття можна носити абсолютно з будь-яким одягом.

2. Мінімалістичні речі

При виборі одягу не забувайте правило, згідно з яким, чим простіше виглядає річ, тим вона елегантніше. Стилісти радять купувати більше базових речей природних відтінків, які будуть гармонійно між собою виглядати.

3. Оверсайз

Ще одним трендом останнього сезону стали об'ємні речі. Мабуть, вони ще скоро поступляться свої позиції, так як це зручний і практичний одяг.

4 Трендові очки

Окуляри є важливим аксесуаром, особливо для жінок. У 2020 році актуальними будуть геометричні оправи, а також яскраві моделі. Однаково актуальними будуть тонка або груба оправа, прозорість, пастельні відтінки.

5 Прикраси

Зараз особливо актуальні прикраси поверх светра, водолазки, багатошарові аксесуари. Стилісти говорять, що масивні деталі роблять образ більш живим.

6 Нейтральні відтінки

Як ми вже писали вище, в наш час в моді практичність. Це стосується й кольорів одягу. Природні пастельні палітри, комбінувати одяг стало простіше. До того ж, в одязі пастельних тонів ви завжди будете виглядати дорого.

7 Вічна класика

Незважаючи на швидкоплинність моди, класика завжди залишається актуальною. Купувати речі в класичному стилі завжди вигідно, так як вони навряд чи колись вийдуть з моди, так і комбінувати їх між собою теж дуже вигідно.

Раніше "Коментарі" писали про три ознаки в одязі, які видають самотню жінку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!