Головна Новини Дозвілля мода Як з чужого плеча: головні помилки при виборі чоловічого костюму
commentss НОВИНИ Всі новини

Як з чужого плеча: головні помилки при виборі чоловічого костюму

Три головні помилки, які допускають чоловіки, коли вибирають костюм

31 березня 2020, 16:42 comments2544
Поділіться публікацією:
Як з чужого плеча: головні помилки при виборі чоловічого костюму

Часто чоловік навіть в дуже дорогому і модному костюмі виглядає досить безглуздо. Створюється відчуття, що він піймав когось в темному провулку і відібрав одяг цього нещасного. Таке враження виробляється через те, що багато чоловіків допускають непоправні помилки при виборі костюма. Давай дізнаємося, які саме.

"Вільний" розмір

Твій костюм не повинен стискувати рухи, але при цьому не повинен бути надто вільним. Головне правило багатьох чоловіків: "якщо не тисне, значить, це мій розмір". Це твердження абсолютно не вірне. Не варто брати перший же костюм, який тобі не тисне. Краще звернися до консультанта.

Занадто довгі рукави

Багато чоловіків вважають, що рукава піджака повинні бути довшими рукавів сорочки. За загальним правилом рукави сорочки повинні виступати з-під піджака приблизно на один-півтора сантиметри, а кисть повинна бути повністю видна. Причин виконувати дані принципи є декілька: так прийнято; це виглядає красиво і елегантно; нижня частина рукава піджака довго не мажеться і не заношується.

Гармошка на брюках

З брюками такої довжини (коли брючины змушені збиратися в гармошку знизу) твій загальний вигляд буде виглядати безглуздо. Необхідно, щоб штани вільно лежали на черевиках. Так, коли ти сидиш, можуть бути видні твої шкарпетки, але це цілком нормально. Радимо носити костюм з досить високими шкарпетками, які вбережуть твої оголені литки від сторонніх очей.

Знаючи про ці головні помилки, ти навчишся вибирати піджак правильно і одягатися зі смаком. Також видання "Коментарі" підкаже, як правильно вибрати діловий костюм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!