Головна Новини Дозвілля мода Як краще носити чоловічі чоботи: кілька важливих порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як краще носити чоловічі чоботи: кілька важливих порад

У наші дні існує кілька видів чоловічих чобіт і дуже важливо вміти їх правильно носити

13 квітня 2020, 12:47 comments3119
Поділіться публікацією:
Як краще носити чоловічі чоботи: кілька важливих порад

У свій час чоботи були головним чоловічим взуттям. У наші ж дні чоботи є скоріше жіночим взуттям. Чоловіки значно частіше віддають перевагу черевикам, туфлям або кросівкам. Але це зовсім не означає, що чоловіки не можуть носити чоботи. Сьогодні ми розповімо, які чоботи і в якій ситуації будуть цілком доречні на чоловічих ногах.

Уггі

М'які чоботи з овчини стали сьогоденним хітом пару років тому і до сих пір не виходять з моди. Їх можна носити з вузькими джинсами, заправленими всередину. Але пам'ятай, що уггі – взуття для відпочинку, прогулянки та інших неофіційних ситуацій.

Спортивні чоботи

Для деяких видів спорту призначені спеціальні чоботи, наприклад, для верхової їзди, зимових видів спорту, їзди на спортивних мотоциклах і так далі. Ця взуття – не для повсякденного носіння.

Зимові чоботи

Зараз чоловічі чоботи – в основному зимові, утеплені, часто з хутряною підкладкою. Звичайна висота – від щиколотки до середини гомілки. Найчастіше оснащені застібкою-блискавкою або шнурками. Плюси цього взуття – кращий варіант обігріву ніг у сильні морози. Надягати чоботи в залежності від моделі і стилю можна як з джинсами, так і з діловим костюмом (але не заправляй в них штани!).

Чоботи ковбоя

Цей вид взуття придумали на Дикому Заході самі ковбої, ретельно продумавши кожну деталь. Ці чоботи стали символом американської культури. Вони ефектно виглядають, але ситуації, в яких їх варто надягати, досить обмежені. Вони доречні на фестивалях, на різних тематичних тусовках. Для повсякденного життя ця взуття не зовсім підходить.

Тепер ти знаєш, як можна виглядати модно завдяки вдало підібраним чоботам. Також видання "Коментарі" розповість про найбільш модні чоловічі зачіски.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!