Головна Новини Дозвілля мода Журнал Vogue вперше опублікував бабусь на своїй обкладинці
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Vogue вперше опублікував бабусь на своїй обкладинці

Мексиканський Vogue змінив свої багаторічні брендові традиції у зв'язку з пандемією COVID-19

24 квітня 2020, 04:05 comments2125
Поділіться публікацією:
Журнал Vogue вперше опублікував бабусь на своїй обкладинці

Всесвітньо відомий модний журнал Vogue в Мексиці вперше опублікує на обкладинці замість однієї юної моделі цілих п'ять звичайних жінок похилого віку. Про це повідомляється в Instagram редакції.

П'ятьох жінок, одягнених у звичайний повсякденний одяг більшості пенсіонерів, у якості моделей для обкладинки журналу вибрала відомий фотограф Тані Франко Кляйн. Саму ж обкладинку прикрашає напис "Уроки життя" — таким чином редколегія журналу вирішила висловити вдячність усім "бабусям, що грає головну роль в утворенні мексиканців".

До речі, один з головних матеріалів номери присвячений темі захисту літніх людей від можливого зараження, адже саме літні люди і складають головну групу ризику для цієї вірусної інфекції.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що це вже не перше унікальне в історії журналу Vogue зміна стилю видання, щоб звернути увагу на всесвітню небезпека пандемії — італійська версія вийшла з цілком чистою обкладинкою. За словами редактора, білий колір символізує відродження, світло після пітьми. А ще цей колір форми медичних працівників, які щодня ризикують своїм життям, щоб врятувати інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!