Головна Новини Дозвілля мода Як носити джинсову куртку навесні: кілька порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як носити джинсову куртку навесні: кілька порад

Поговоримо про те, до якої одягу найбільше підійде джинсова куртка

24 квітня 2020, 15:37 comments2297
Поділіться публікацією:
Як носити джинсову куртку навесні: кілька порад

На підході останній місяць весни. Вже досить тепло, але носити футболку і шорти ще досить рано. І в цю нелегку хвилину настає час джинсових курток. Для весни, осені, а часто і літа, вони є досить хорошим варіантом. Джинсові куртки зручні, здатні зігрівати, захищають від вітру і дуже стильні.

Джинсова куртка підійде до будь-якого іншого одягу. Але ми все-таки розповімо тобі, з чим і як краще всього їх носити.

З джинсами індиго

Звичайно, це один з варіантів ризикованого поєднання деніму різних кольорів, але колір індиго в нижній частині тіла буде непогано відтіняти верх. До того ж, таке поєднання варто підглянути у Райана Гослінга — він просто обожнює світлі джинсові куртки з класичними синіми джинсами.

З білою футболкою

Класичне поєднання, яке міцно закріпилося в Америці, зачаровує своєю чіткістю ліній і відсутністю суєти. Успіх такого способу залежить від ідеально білого верху — не надто прилеглої і не мішкуватої, не надто тонкої, але і не щільної, з вирізом або без (мова про футболку).

З толстовкою

Міський стиль припускає, що толстовка з капюшоном — ідеальне поєднання. Але і перестаратися не варто — уникай кислотних відтінків і величезних принтів.

З джемпером

Запам'ятай правило: в будь-якому образі сорочку можна замінити джемпером. Навіть з джинсовкой джемпер, особливо з високою горловиною, буде виглядати дещо краще, ніж сорочка.

З сорочкою і краваткою

Так, ти дійсно можеш комбінувати неформальну джинсову куртку з діловою одягом. Чоловічу краватку можна вибрати не занадто офіціозну — навіть в'язаний, а замість класичних брюк одягни чиноси.

Тепер ти точно будеш виділятися стильним виглядом серед своїх товаришів. Також видання "Коментарі" розповість про чотири чоловічих способи зав'язати шарф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!