Головна Новини Дозвілля мода Dior випустив розмальовку за мотивами круїзної колекції
commentss НОВИНИ Всі новини

Dior випустив розмальовку за мотивами круїзної колекції

Завантажити розмальовку можна абсолютно безкоштовно

15 травня 2020, 18:40 comments2441
Поділіться публікацією:
Dior випустив розмальовку за мотивами круїзної колекції

Відома французька компанія Dior всіляко намагається урізноманітнити будні своїх покупців і в якості розваги на самоізоляції пропонує книгу-розмальовку. Про це повідомляється на сайті модного бренду.

В квітні поточного року компанія вже випустила меморі-гру, яку можна завантажити на офіційному сайті Dior абсолютно безкоштовно. Ця гра на пам'ять була створена за фотографіями Бріджит Нідермайєр. Тепер же модний бренд пропонує фірмову розмальовку за мотивами круїзної колекції 2020. Будь-хто може перейти на сайт компанії і безкоштовно скачати її.

На сторінках книжки-розмальовки ожили мешканці жарких джунглів: на гілках дерев сховалися хамелеони, в кронах дерев пурхають екзотичні метелики, у променях сонця гріються слони, а у водоймах причаїлися крокодили. А портал в світ дикої природи розташувався, звичайно, в серці авеню Монтень: обкладинку розмальовки прикрашає зображення паризької штаб-квартири Dior, і її теж можна "оживити" кольором.

TTBwmqbEfveH3gwNWhPN_v1a3.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модний дім Gucci випустив книгу-розмальовку з незвичайними героями-звірятами в стильних речах бренду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!