Головна Новини Дозвілля мода Як чоловікові правильно вибрати одяг: кілька ключових моментів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловікові правильно вибрати одяг: кілька ключових моментів

Правильне ставлення до вибору одягу має бути головним принципом успішного чоловіка

20 травня 2020, 16:56 comments2470
Поділіться публікацією:
Як чоловікові правильно вибрати одяг: кілька ключових моментів

Яким би брутальним і гордим не був чоловік, він повинен вміти одягатися зі смаком. Що не кажи, а зустрічають по одягу. Саме тому вкрай важливо завжди одягатися охайно, щоб справити хороше враження на оточуючих, будь то друзі, ділові партнери або кохана дівчина. Сьогодні ми дозволимо собі дати тобі кілька порад, які допоможуть правильно підбирати одяг на всі випадки життя.

Перевіряй одяг на наявність браку. Дуже часто в магазинах можна знайти джинси з витягнутими нитками, светри з катишками і сорочки з плямами фарби або клею. Перед покупкою витрать кілька хвилин і повністю вивчи річ.

Ретельно вибирай розміри. Джинси та брюки можна підшити або подовжити, і навіть змінити розмір в талії, чого не скажеш про верхній одяг. Не полінуйся приміряти кілька розмірів вподобаної моделі, щоб вибрати найбільш підходящий варіант.

Купуй речі знайомого бренду. Визначся з трьома-п'ятьма брендами, одяг яких тобі найбільше подобається, і не витрачай час на порожні прогулянки по магазинах інших марок.

Віддавай перевагу натуральним матеріалам. Речі з синтетики більш довговічні, але виглядають гірше, і не “дихають“. Тому намагайся віддавати перевагу бавовняним речам, які не “стріляють“ і добре виглядають.

Звертай увагу на деталі. Кривий шов, туга блискавка, невідповідність кольору — все це видає неякісний одяг, і, найчастіше, блискавка порветься, а шов розійдеться після прання.

Тепер ти швидко навчишся одягатися з голочки. Також видання "Коментарі" розповість, як поєднувати піджак і джинси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!