Головна Новини Дозвілля мода Adidas випустив багаторазові маски для обличчя
commentss НОВИНИ Всі новини

Adidas випустив багаторазові маски для обличчя

Захисні маски можна придбати на сайті компанії

28 травня 2020, 15:15 comments2522
Поділіться публікацією:
Adidas випустив багаторазові маски для обличчя

Всесвітньо відомий спортивний бренд Adidas, як і багато інших компаній, випустив колекцію захисних багаторазових масок для обличчя.

Враховуючи те, що карантинні заходи починають послаблюватися, людям потрібен надійний захист від вірусів і мікробів. В Adidas заявили, що їх захисні маски під назвою Face Cover виготовлені з високоефективної переробленої тканини, яка не містить пластику.

У компанії стверджують, що маски перешкоджають передачі бактерій, незважаючи на те, що їх покриття не відповідає стандарту медичної маски. Матеріал легко миється і сушиться, завдяки чому зручний для щоденного використання.

Захисні маски від Adidas можна придбати в Європі, Північній Америці та Китаї, а також на сайті бренду. Ціна за упаковку з трьох захисних аксесуарів — 16 доларів. Частина коштів від продажу кожної багаторазової маски буде перерахована в міжнародну організацію Save The children's, яка під час пандемії COVID-19 займається підтримкою сімей, найбільш постраждалих від коронавірусу.

В асортимент Adidas входять маски чорно кольору, на яких зображений логотип бренду. На них надруковані слова "Wash. Dry. Reuse" (прати, сушити і повторно використовувати).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Adidas і Google розробила "розумні" устілки для взуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!