Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися ввечері: добірка захоплюючих міні-серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися ввечері: добірка захоплюючих міні-серіалів

Кожен з серіалів унікальний і знятий у своєму особливому жанрі

4 жовтня 2019, 18:25 comments7757
Поділіться публікацією:
Що подивитися ввечері: добірка захоплюючих міні-серіалів

Погода у вихідні дні обіцяє бути дощовою і прохолодною, тому варто укутатись в теплу ковдру, заварити чай та включити цікавий серіал. Для тих, хто не хоче місяцями перебувати в очікуванні нових серій, ми підготували добірку цікавих міні-серіалів, які можна подивитися за вихідні.

Велика маленька брехня

Це американський драматичний телесеріал, знятий по однойменному роману Ліани Моріарті, який був опублікований в 2014 році. Сюжет розповідає історію п'яти сімей, чиї діти вчаться у школі, де сталося вбивство. Виявляється, що кожен з членів цих сімей якимось чином має відношення до злочину. До останнього глядачі не здогадуються, хто скоїв вбивство і чому, і навіть про те, кого саме вбили.


11.22.63

Міні-серіал, знятий за мотивами науково-фантастичного роману американського письменника Стівена Кінга розповість про простого вчителя англійської мови, якому випала можливість подорожувати в часі. Головного героя просять повернутися в 1960-й рік і запобігти вбивству президента Джона Кеннеді.


Гострі предмети

У центрі сюжету репортер чиказької газети Камілла Прікер, якій доручають зробити грандіозний репортаж, за допомогою якого вона зможе підвищити свій журналістський статус. Для цього головну героїню відправляють в невелике містечко, де вона народилася і виросла, щоб розслідувати вбивство кількох дівчаток. Пріпер повністю занурюється у власне розслідування і починає дізнаватися секрети, які місцеві жителі всіляко намагаються приховати.


Загублена кімната

Сюжет фантастичного серіалу розповість про таємничу кімнату№10 в мотелі Саншайн, ключ від якої потрапляє в руки місцевого детектива Джо Міллера. Головному героєві належить дізнатися всю правду про те, що трапилося в цьому номері мотелю і як це змінило долю всього світу.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кінопрем'єри не можна пропустити в жовтні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!