Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У другій частині «Венома» з'явиться нова лиходійка
commentss НОВИНИ Всі новини

У другій частині «Венома» з'явиться нова лиходійка

Зйомки фільму планують почати в наступному році

18 жовтня 2019, 09:55 comments2369
Поділіться публікацією:
У другій частині «Венома» з'явиться нова лиходійка

Американський супергеройський фільм "Веном" отримав продовження, і в новій частині головному герою Едді Броку доведеться зіткнутися з новим супротивником.

Зйомки кінокартини планують розпочати на початку 2020 року. Поки деталі сюжету тримаються в секреті, відомо лише, що головний герой знову зустрітися зі своїм ворогом Карнажем, а компанію йому складе новий персонаж – лиходійка Вереск.

Поки кінокомпанія Sony Pictures Entertainment, яка буде працювати над сіквелом не знайшла актрису на цю роль. Однак, студія активно займається цим питанням і обіцяє назвати ім'я нової лиходійки найближчим часом.

Не дивно, що компанія вирішила ввести персонажа Вереск у продовження кінострічки, адже за коміксами вона є коханою серійного вбивці Карнажа. Лиходійка володіє здатністю оглушати своїх супротивників за допомогою звукових хвиль, а також може впливати на людей, пробуджуючи їх темну сторону.

Нагадаємо, що перша частина фільму "Веном" вийшла в 2018 році і зібрала в світовому прокаті понад 850 мільйонів доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що до ролі головного героя Едді Брока, чиє тіло захопив симбиот-інопланетянин Веном, повернеться 42-річний англійський актор Том Харді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!