Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Топ-10 крутих фільмів для справжніх чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 крутих фільмів для справжніх чоловіків

Фільми, які допоможуть не тільки скрасити вечір, але і отримати правильний настрій для майбутніх звершень

24 жовтня 2019, 13:07 comments11301
Поділіться публікацією:
Топ-10 крутих фільмів для справжніх чоловіків

Для багатьох чоловіків дуже важливо іноді відволіктися від справ насущних і подивитися хороший фільм. Він допоможе і як слід відпочити, і, можливо, наповнить новими цікавими ідеями.

Пропонуємо вашій увазі десять фільмів, які ніби знімалися спеціально для чоловіків. Навіть якщо ви їх уже бачили, впевнені, у вас виникне бажання ще раз насолодитися переглядом.

"Хороший, поганий, злий"

picture

Кращий героїчний вестерн усіх часів і народів, котрий давно розлетівся на цитати. Клінт Іствуд, блукаючий у пончо по Америці, охопленій громадянською війною, легендарна музика Енніо Морріконе, авантюристи і бандити, які намагаються шукати скарби... Все як треба!

"Відступники"

Кримінальна драма з елементами трилера від класика Мартіна Скорсезе, знята в 2006 році. Історія протистояння поліцейського крота в рядах мафії і мафіозі, засланого в управління поліції. Обіцяємо, що будете перебувати в напрузі весь фільм і помилуєтесь на відмінну роботу Леонардо ді Капріо, Джека Ніколсона, Метта Деймона і Марка Уолберга.

"Червоне сонце"

picture

1971 рік, класика жанру вестерн: з пограбуваннями поїзда, крадіжкою самурайського меча, злочинцями, ковбоями, пригодами, а також Чарльзом Бронсоном в головній ролі.

"Справжня любов"

60 поліцейських, 40 агентів держбезпеки, 30 гангстерів і кілька тисяч куль — все це стоїть на шляху шаленої парочки, яка привласнила чужу валізу з... чимусь. В епізодичних ролях грають Гері Олдман, Крістофер Уокен, Деніс Хоппер, Вел Кілмер, сценарій написаний Тарантіно, та й взагалі фільм знятий ніби ним же. Дуже романтичне кіно, до речі.

"Скеля"

Шон Коннері і Ніколас Кейдж в головних ролях, Майкл Бей в режисерському кріслі, і жодного андроїда в кадрі — ідеально! Перед тобою — протистояння здичавілого генерала, який викрадає людей, і бравого солдата, який намагається йому перешкодити. Все це — в мальовничих околицях Алькатрасу.

"Врятувати рядового Райана"

picture

Троє братів рядового Райана загинули на полях битв, а він сам перебуває у зоні активних бойових дій. Капітану Джону Міллеру доручено розшукати бійця і вивести його з поля бою, щоб той повернувся до невтішної матері. Однак Міллеру і його загону з восьми людей доведеться непросто... загалом, Стівен Спілберг свою справу знає.

"Міцний горішок"

Перший фільм серії, завдяки якій Брюс Вілліс став суперзіркою. Фільм обов'язковий до перегляду, якщо ви любите розумні бойовики: в ньому менше бійок і спецефектів, ніж в продовженнях, а герой Вілліса ще не вміє так хвацько укладати ворогів направо і наліво. Тому дивитися цікавіше.

"Запах жінки"

Нью-Йорк, відставний полковник розвідки (Аль Пачіно) вирішує як слід відзначити свій останній вихід у світло: з шикарними готелями, лімузинами, випивкою і купою прекрасних жінок. На жаль, тепер він сліпий на обидва ока — і з ним вирушає поводир в особі студента-недоторка. Фільм про те, чому ці обидва навчать один одного, і про жінок. Можете сміливо дивитися з подругою і дорослими дітьми.

"Останній бойскаут"

picture

Відмінний бойовик з Брюсом Віллісом, режисура Тоні Скотта. Герой Вілліса — колишній герой Америки, а нині алкоголік, який охороняє зірку стрип-клубу. Але, як і водиться в хороших фільмах, він отримає можливість реабілітуватися. Та ще як!

"Втеча з Шоушенка"

Класична стрічка, яка справедливо займає досить почесні місця в топ-10 фільмів усіх часів. Картина оповідає про банкіра, несправедливо засудженого за вбивство дружини і який знаходить спосіб вирватися з ув'язнення. І помститися, звичайно ж.

Мабуть, цього невеликого списку вам поки що вистачить. Залишилося тільки замовити піцу, дістати з холодильника пару пляшок пива і зручніше влаштуватися перед екраном. Приємного перегляду!

Також видання "Коментарі" пропонує вам добірку захоплюючих міні-серіалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!