Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Зірка «Гри престолів» запропонувала себе на роль Джеймса Бонда
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гри престолів» запропонувала себе на роль Джеймса Бонда

Емілія є великою прихильницею фільмів про Бонда

13 листопада 2019, 11:50 comments1909
Поділіться публікацією:
Зірка «Гри престолів» запропонувала себе на роль Джеймса Бонда

33-річна британська актриса Емілія Кларк, найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргаріен в популярному телесеріалі "Гра престолів", хоче стати новим агентом 007. Про це повідомляє Metro.

Актриса зізналася, що, якби її запросили на головну роль у "бондіані", вона із задоволенням погодилася б стати першою жінкою в образі прославленого суперагента. Кларк вважає, що фільми про Джеймса Бонда ніколи не застаріють і в них завжди буде круто брати участь.

Зірка "Гри престолів" висловила бажання зіграти роль агента 007 ще в 2016 році, а своїм партнером по фільму бачила тільки голлівудського актора Леонардо Ді Капріо. Однак, поки їй не вдалося здійснити задумане, адже зйомки 25-го фільму про суперагента вже завершилися.

До речі, творці фільмів про Джеймса Бонда вже замислювалися над тим, щоб провідну роль у фільмах віддати жінці, після того, як актор Деніел Крейг сумнівався на рахунок участі в новій стрічці про Бонда. Можливо, 26 частина франшизи здивує глядачів не тільки новим сюжетом, але і зміною акторського складу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий фільм про агента секретної служби МІ-6 називається "Не час помирати", його прем'єра очікується в квітні 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!