Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Культовий серіал «Друзі» може отримати продовження
commentss НОВИНИ Всі новини

Культовий серіал «Друзі» може отримати продовження

У цьому році легендарному ситкому «Друзі» виповнилося 25 років

13 листопада 2019, 14:20 comments1619
Поділіться публікацією:
Культовий серіал «Друзі» може отримати продовження

Телеканал НВО заявив про плани зняти продовження культового серіалу "Друзі", який вийшов на екрани в 1994 році і здійснив справжній фурор в історії американського телебачення. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Поки рано говорити про 100% гарантії зйомок нового спецпроекту, бо переговори ще далекі від стадії завершення. Якщо будуть досягнуті певні домовленості, то в продовженні серіалу візьме участь увесь оригінальний акторський склад, а також для роботи над проектом запросять творців ситкому.

Відомо, що Дженніфер Еністон раніше вже натякала на те, щоб повернути на екрани улюблених багатьма героїв, зазначивши, що всі сторони готові знову попрацювати разом. Але наскільки і коли ця ідея буде втілена в реальність не відомо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у вересні 2019 року культовий серіал "Друзі" відсвяткував своє 25-річчя. Тоді творці серіалу і актори були проти його перезавантаження і продовження, вони вважали, що оригінальних "Друзів" вже ніщо не зможе перевершити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!