Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney+ відмовився від відповідальності за расизм в фільмах
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney+ відмовився від відповідальності за расизм в фільмах

Disney+ запустив потік з каталогом старих фільмів

17 листопада 2019, 13:50 comments1669
Поділіться публікацією:
Disney+ відмовився від відповідальності за расизм в фільмах

Стрімінговий сервіс Disney+ відмовився нести відповідальність за прояви расизму у класичних фільмах. Варто відзначити, що компанія запустила потік з каталогом старих кінострічок, що зображують расистські стереотипи. Так, у фільмі "Дамбо" слоненя вчили літати ворони, які говорять з афроамеринкаским акцентом. Відомо, що фільм зняли в 1941 році. Також на сервісі транслюється кінострічка "Пітер Пен", в якій індіанці зображені як комічні дикуни.

"Це було неправильно, і компанія повинна переконливіше заявити про це", — зазначила голова американських досліджень в Мерілендському університеті Вільямс Форсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всесвітньовідомий мультсеріал "Сімпсони" показують на стрімінговому сервісі Disney+. Однак, мультик доступний не у повному обсязі. Так, хостинг відмовився від серії під назвою "Абсолютно божевільний тато", де в одному з епізодів з'явився Майкл Джексон. Відзначається, що серію видалили в березні цього року, відразу ж після виходу документального фільму HBO Leaving Neverland, в якому кілька чоловіків звинувачували Джексона в тому, що він їх розбестив, коли вони були ще хлопцями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!