Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Різ Візерспун відмовилася повернутися в серіал «Друзі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Різ Візерспун відмовилася повернутися в серіал «Друзі»

Різ Візерспун просили повернутися в серіал «Друзі», але вона відмовилася

18 листопада 2019, 17:00 comments4538
Поділіться публікацією:
Різ Візерспун відмовилася повернутися в серіал «Друзі»

Відома голлівудська актриса, зірка фільмів "Блондинка в законі" Різ Уізерспун у 2000 році встигла знятися в серіалі "Друзі", але тільки в одній серії. Після цього, творці серіалу просили знаменитість повернутися до своєї ролі, але вона відмовилася. Про це повідомляє AP Entertainment.

Різ Візерспун зіграла в культовому серіалі "Друзі" рідну сестру Рейчел Ґрін (Дженніфер Еністон), якій захотілося нового та незалежного життя, але в підсумку Джил почала спокушати Росса. Після цієї серії, творці серіалу просили актрису повернутися в серіал, але вона не захотіла продовжувати роботу в цьому проекті.

Зірка "Блондинки в законі" говорить, що їй не сподобалося виступати перед живою студійної аудиторією, коли вона грала сестру Рейчел.

REp_2YgIaODKr-yJcaMpcegHy.png

Відомо, що зараз у Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон гарні відносини, вони разом знімаються і продюсують серіал "Ранкове шоу".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що телеканал НВО веде переговори та планує зняти спецвипуск легендарних "Друзів" з повним оригінальним акторським складом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!