Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов перший трейлер нового "Джеймса Бонда"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов перший трейлер нового "Джеймса Бонда"

Нова частина вийде на екрани в квітні 2020 року

4 грудня 2019, 20:45 comments2564
Поділіться публікацією:
Вийшов перший трейлер нового "Джеймса Бонда"

Американська кінокомпанія Universal Pictures презентувала перший трейлер 25-ї частини великої бондіани, героєм якої є Джеймс Бонд. Так, в картині під назвою "Не час помирати" головну роль грає все той же Деніел Крейг. А ось роль лиходія дісталася Рамі Малеку, який став зіркою "Богемну рапсодію" і "Містер Робот".

У фільмі також зіграла 34-річна французька актриса і модель Леа Сейду. Вона вже з'являлася в попередній частині кінокартини "007: Спектр", зігравши роль закоханого в Бонда лікаря. Крім цього, в 25-ї частини знялися Бен Уішоу, Рейф Файнс і Наомі Харріс.

В якості режисера бондіани виступив Кері Фукунага, відомий своїми кінороботами "Справжній детектив" і "Маніяк". Відомо, що "Не час помирати" вийде на екрани 3 квітня 2020 року в Британії і 8 квітня в Америці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 51-річний британський актор Деніел Крейг більше не хоче грати роль Джеймса Бонда. Так, 25-й фільм бондіани під назвою "Не час помирати" стане останнім, де він зіграв в образі Джеймса Бонда.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!