Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Кінокритики назвали десять найгірших фільмів 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінокритики назвали десять найгірших фільмів 2019 року

Ці фільми викликала у критиків особливе обурення

9 грудня 2019, 19:55 comments3123
Поділіться публікацією:
Кінокритики назвали десять найгірших фільмів 2019 року

Американські кінокритики склали список найневдаліших фільмів, які вийшли на екрани в 2019 році. Про це повідомляє видання Variety.

Головний кінокритик видання Пітер Дебруж зазначив, що лідером його антирейтингу став фільм "Дамбо", режисера Тіма Бертона. На жаль, ця кінострічка від Disney не виправдала сподівань ні кінокритиків, ні глядачів, навіть незважаючи на те, що у фільмі були задіяні відомі актори.

На другому місці в списку опинився фільм "Скло", який є сиквелом кінокартин "Невразливий" і "Спліт". Заключна частина розчарувала критиків, тому фільм отримав низький рейтинг на багатьох майданчиках, сюжет і "подачу" фільму не врятував навіть Брюс Вілліс і його колега по цеху Семюел Л. Джексон.

Третє місце в антирейтингу отримала комедія "Лакіша", далі у списку опинився фільм "Море спокуси" і п'ятірку закрила кінострічки "Вчора".

Дещо інший список найгірших фільмів поточного року представив інший кінокритик видання — Оуен Гліберман. Він вважає, що найбільш провальним став фільм "Люди в чорному: Інтернешнл", збори якого трохи перевищили 250 млн доларів при бюджеті в 110 млн. В цілому кінострічка отримала негативні відгуки.

Друге місце посів фільм "Різдво на двох", головну роль в якому зіграла Емілія Кларк. Прем'єра цього фільму в Україні відбудеться 1 січня 2020 року, але критики вже відзначили його жахливий сценарій.

На третьому місці виявилася комедійна драма "Одного разу...в Голлівуді", на четвертому – "Рокетмен" і п'ятірку антилідерів закрили жахи "Прокляття Аннабель-3".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми були визнані кращими за версією Time.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!