Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Гаррі Поттер» отримає продовження: розкрито сюжет фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

«Гаррі Поттер» отримає продовження: розкрито сюжет фільму

Кажуть, що фільм вже на стадії розробки

2 січня 2020, 17:00 comments3831
Поділіться публікацією:
«Гаррі Поттер» отримає продовження: розкрито сюжет фільму

Легендарний фільм про пригоди чарівника Гаррі Поттера і його друзів може отримати продовження. Подейкують, що сюжет нової стрічки розгортатиметься через 20 років після поєдинку між Гаррі Поттером і Темним лордом. Про це повідомляє видання We Got This Covered.

Фанати "Гаррі Поттера" неодноразово чули про продовження культової саги, але всі чутки виявлялися фейковими. На цей раз мережу знову розбурхала новина про продовження фільму, тільки з'явилися деталі сюжету нової частини.

Нагадаємо, що заключна частина "Гаррі Поттер і Дари Смерті. Частина 2" вийшла в 2011 році і зібрала в прокаті понад 1,3 млрд доларів. У ній показано фінальний поєдинок чарівника з Волан-де-Мортом. В кінці фільму глядачі бачать героїв через 19 років, коли вони відправляють своїх дітей у Хогвартс.

Інсайдер повідомляє, що дії нового фільму розгортатимуться через 20 років і головним героєм історії стане син Гаррі Поттера, а його ворогом виступить дочка Темного лорда, яка спробує воскресити батька.

До речі, в новому "Гаррі Поттері" можуть повернутися до своїх колишніх ролей всіма улюблені актори, а над сценарієм буде працювати Джоан Роулінг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Деніел Редкліфф може стати частиною кіновсесвіту Marvel.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!