Головна Новини Дозвілля фільми і серіали З'явився другий трейлер кінокоміксу "Хижі птахи"
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився другий трейлер кінокоміксу "Хижі птахи"

Картина вийде на світові екрани 6 лютого 2020 року

11 січня 2020, 05:40 comments2066
Поділіться публікацією:








З'явився другий трейлер кінокоміксу "Хижі птахи"

Одна з найбільших американських компаній по виробництву фільмів і телесеріалів Warner Bros. Entertainment, Inc. представила другий трейлер майбутнього кінокоміксу "Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн".

Так, відеоролик опублікували 9 січня на офіційному YouTube-каналі корпорації "Уорнер Бразерс". Відомо, що в якості режисера кінострічки виступила китайсько-американський сценарист і продюсер Кеті Янь. Головна роль в супергеройському фільмі дісталася 29-річній австралійській актрисі Марго Роббі. За сюжетом зірка "Загону самогубців" переживатиме через розставання з Джокером, нападатиме на поліцейські ділянки, об'єднуватиметься з іншими персонажами комікс-всесвіту DC і протистояти злочинцям, якими керує Чорна Маска. Відомо, що в світовий кінопрокат комікс "Хижі птахи" вийде 6 лютого цього року.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 24-річна зірка науково-фантастичної кінороботи "Інтерстеллар" Тімоті Шаламе зіграє легенду поп-музики. Так, молодому американському акторові дісталася роль Боба Ділана у новій кінострічці 56-річного американського сценариста Джеймса Менголда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!