Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вийшов трейлер нового сезону серіалу «Фарго»
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов трейлер нового сезону серіалу «Фарго»

Прем'єра нового сезону запланована на квітень

12 січня 2020, 09:00 comments1666
Поділіться публікацією:








Вийшов трейлер нового сезону серіалу «Фарго»

В мережі з'явився трейлер четвертого сезону кримінальної драми "Фарго". Відео опубліковане на YouTube-каналі TV Promos і зібрало вже понад 130 тисяч переглядів.

Відомо, що сюжет нової кінострічки перенесе глядачів у 1950-ті роки і розповість історію двох мафіозних угруповань, які контролювали Міссурі. Для того, щоб закріпити між собою мирову угоду і займатися постачанням наркотиків і контрабанди, глави синдикатів вирішили обмінятися своїми старшими синами. Але раптово помирає один з ватажків і всі плани руйнуються.

Вихід нового сезону заплановано на квітень поточного року. Головні ролі в ньому зіграють: Кріс Рок ("Тиждень до..."), Джек Х'юстон ("Бен-Гур"), Джейсон Шварцман ("Винна країна").

Нагадаємо, що проект "Фарго" був запущений за мотивами однойменного фільму братів Коен 1996 року, які виступили виконавчими продюсерами серіалу. Кожен сезон складається з 10 епізодів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що за мотивами південнокорейського фільму "Паразити" (2019 року) планують зняти міні-серіал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!