Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, скільки коштує лялька малюка Йоди з «Мандалорця»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки коштує лялька малюка Йоди з «Мандалорця»

Малюк Йода з серіалу став зіркою мережі

15 січня 2020, 18:00 comments6178
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки коштує лялька малюка Йоди з «Мандалорця»

Наприкінці минулого року на сервісі Disney + вийшов новий серіал з всесвіту "Зоряних воєн" під назвою "Мандалорець", який тут же побив всі рекорди за переглядами. Глядачів привернув не тільки сюжет кінокартини, але і один з героїв – малюк Йода. Виявилося, що лялька цього персонажа коштує кілька мільйонів доларів.

Під час зйомок одного з епізодів серіалу, актор, який грає розвідника, повинен був вдарити малюка Йоду за те, що той укусив його за палець. Але актор трохи перестарався і сильно вдарив ляльку персонажа, тому перед наступним дублем режисер проекту вирішив назвати її вартість. Він підійшов до актора і попросив його бути обережнішим, адже "малюк" коштує близько 5 мільйонів доларів.

Актор зізнався, що потім боявся грати в цьому епізоді, щоб не пошкодити ляльку і не платити за неї збиток, але сцена була відіграна відмінно, без пригод.

Нагадаємо, що після виходу "Мандалорця" малюк Йода став зіркою мемів, у нього навіть з'явилася власна сторінка в Twitter.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що шанувальники "Мандалорця" створили петицію з проханням створити eмодзі з малюком Йодою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!