Головна Новини Дозвілля фільми і серіали HBO випустять сатиричний мультсеріал про життя королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

HBO випустять сатиричний мультсеріал про життя королівської сім'ї

Буде над чим посміятися

23 січня 2020, 22:15 comments1664
Поділіться публікацією:
HBO випустять сатиричний мультсеріал про життя королівської сім'ї

Американський кабельний телевізійний канал HBO Max оголосив про свій новий проект, який присвячений британським монархам. Так, телевізійна мережа випустить серіал під назвою "Принц". Відомо, що в основу кінострічки лягли історії з життя королівської сім'ї. Над проектом працює 53-річний відомий актор і сценарист Гарі Джанетта. До речі, він є автором культового серіалу "Гріффіни".

"Я дуже радий нашій співпраці з HBO Max і працюю над серіалом про сім'ю, яка безжально бореться за трон", — зазначив Джанетта.

Варто зазначити, що в новому мультсеріалі Джанетта озвучить Джорджа, принца Гаррі озвучить 43-річний актор Орландо Блум, Меган Маркл — 33-річна актриса театру і кіно Кондола Рашад, а Кейт Міддлтон — британська теле-зірка Люсі Панч.

Примітно, що продюсер веде мікроблог у соцмережі Instagram, де він активно ділиться новинами з життя її Величності Єлизавети II, її дітей, онуків і правнуків. Крім того, кожен пост супроводжується кумедними виразами обличчя маленького принца Джорджа, які додає Гарі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що онук Єлизавети II знявся в китайській рекламі. Так, 42-річний Пітер Філліпс використовував свій статус в комерційних цілях, що розглядається як неповага до монархів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!