Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Netflix випустили власне морозиво
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix випустили власне морозиво

До перегляду улюблених фільмів

24 січня 2020, 20:00 comments5315
Поділіться публікацією:








Netflix випустили власне морозиво

Американська розважальна компанія, постачальник фільмів і серіалів на основі потокового мультимедіа Netflix оголосила про нову колаборацію. Однак на цей раз йдеться не про запуск нового відеопродукту, а про виробництво власного продукту.

Так, стрімінгова платформа об'єдналася з успішною британською компанією, яка спеціалізується на виробництві морозива Ben & jerry's. Відзначається, що разом вони створили морозиво під назвою Netflix & Chill'd. Відомо, що десерт представлений кількома смаками: арахісового масла, карамелі, з солодким печивом, солоними крекерами, а також брауні. Крім того, є варіант морозива і для веганів – на основі мигдалевого молока.

Поки що десертний продукт можна придбати тільки у Великобританії, але Ben & jerry's планують розширити продаж ласощів на 20 країн.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський кабельний телевізійний канал HBO Max оголосив про свій новий проект, який присвячений британським монархам. Так, телевізійна мережа випустить серіал під назвою "Принц".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!