Головна Новини Дозвілля фільми і серіали ТОП-5 кращих фільмів, заснованих на реальних подіях
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 кращих фільмів, заснованих на реальних подіях

Це реальні історії, в які складно повірити

24 січня 2020, 17:00 comments8465
Поділіться публікацією:








































ТОП-5 кращих фільмів, заснованих на реальних подіях

Кожен день світовий кінематограф поповнюється величезною кількістю нових фільмів. Але картини, засновані на реальних подіях, особливо підігрівають інтерес глядачів і на довго залишаються в пам'яті. Представляємо вам підбірку кращих фільмах, сюжет яких не був придуманий режисером.

1+1

У 2011 році глядачі побачили французьку трагікомедію під назвою "1+1". Сюжет фільму розповідає про життя багатого аристократа Філіппа, який в результаті нещасного випадку потрапляє в інвалідне крісло. Він шукає собі надійного помічника і бере на роботу чорношкірого хлопця Дрісса – колишнього злочинця. Між героями зароджується справжня чоловіча дружба, яка кардинально змінює життя обох.

У гонитві за щастям

Це біографічна драма, що змушує кожного вірити в себе і свої сили. Стрічка розповідає про людину, яка пройшла нелегкий шлях від бідного торгового представника до успішного брокера.

Білий полон

Художній фільм 2005 року, в основі якого реальні події. Дія фільму відбувається на безкрайніх просторах Антарктики в 1993 році. Наукова експедиція вирушає на пошуки метеорита, що впав, але погодні умови змушують людей повернутися назад. Напризволяще залишаються вісім собак, які півроку будуть боротися за життя і чекати, поки за ними повернуться.

Неможливе

Фільм заснований на реальній історії колишнього лікаря з Іспанії, яка у грудні 2004 року відпочивала в Таїланді з чоловіком і трьома синами. Всі п'ятеро пережили цунамі, яке забрало життя понад 200 тисяч осіб.

Вовк з Уолл-стріт

В основі фільму лежать однойменні мемуари Джордана Белфорта, колишнього нью-йоркського брокера. Наприкінці 80-х він заснував одну з найбільших брокерських контор. Джордан купався в грошах, славі, розвагах і наркотичному угарі, спритно провертаючи махінації. В цих нестримних веселощах пройшли 10 років, а потім Белфорта засудили за відмивання грошей та інші фінансові злочини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які фільми XXI століття за версією Empire визнані найкращими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!