Головна Новини Дозвілля фільми і серіали ТОП-5 малобюджетних фільмів, які зірвали кінопрокат
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 малобюджетних фільмів, які зірвали кінопрокат

Прибуток цих фільмів перевищив бюджет у кілька десятків разів

5 лютого 2020, 13:30 comments3177
Поділіться публікацією:








































ТОП-5 малобюджетних фільмів, які зірвали кінопрокат

Щоб фільм вийшов якісним і захоплюючим не обов'язково володіти величезним капіталом, адже хороша каса залежить від багатьох факторів. Представляємо вам підбірку малобюджетних фільмів, які стали досить популярні в прокаті та отримали хороші відгуки від кінокритиків.

1+1

У 2011 році на екрани вийшла французька трагікомедія "1+1", заснована на реальних подіях, бюджет якої склав 11,5 млн доларів. Історія про мільйонера на інвалідному кріслі і його помічника — чорношкірого колишнього злочинця, припала до смаку багатьом глядачам. У світовому прокаті стрічка зібрала понад 426 млн доларів і була визнана кращим фільмів Франції за 2011 рік.

Ла-Ла-Ленд

Музично-романтична комедія 2016 року "Ла-Ла-Ленд" отримала шість статуеток "Оскар", і сім премій "Золотий глобус". Прибуток кінокартини, при бюджеті в 30 млн, склав понад 446 млн доларів.

Три білборди за межами Еббінга, Міссурі

І глядачі, і кінокритики високо оцінили драматичний фільм "Три білборди за межами Еббінга, Міссурі", на який творці витратили 12 млн доларів. Історія протистояння матері-одиначки та місцевої поліції, яка не має доказів по вбивству її дочки, не може не зачепити "за живе". Фільм отримав безліч престижних нагород, а в світовому прокаті зібрав понад 159 млн доларів.

Паразити

Комедійно-драматичний фільм про родину невдах, яка марить про краще життя і намагається вижити за рахунок обману, став найобговорюванішим в 2019 році. "Паразити" вже отримали кілька кінонагород і номінацію на "Оскар" в шести категоріях. При бюджеті в 11,5 млн фільм зібрав більше 130 млн доларів і його планують запустити в повторний прокат.

Джокер

Складно не згадати про найскандальніший фільмі минулого року — "Джокер", який побив безліч світових рекордів в прокаті. При скоромному бюджеті в 55 млн кінострічка зібрала більше мільярда доларів і окупилась майже в 19 разів. Кінокритики високо оцінили і сценарій, і бездоганну гру акторів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми, засновані на реальних подіях, визнані кращими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!