Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Після невдалого старту: фільм «Хижі птахи» перейменували
commentss НОВИНИ Всі новини

Після невдалого старту: фільм «Хижі птахи» перейменували

Бюджет фільму склав понад 84 млн доларів

11 лютого 2020, 18:30 comments3447
Поділіться публікацією:
Після невдалого старту: фільм «Хижі птахи» перейменували

Супергеройська кінострічка "Хижі птахи" вийшла в американський прокат на початку лютого, але старт фільму виявився не таким успішним, як припускали творці проекту. Щоб підвищити рейтинги, кіностудія вирішила перейменувати кінострічку. Про це повідомляє видання Entertainment Weekly.

За перший вікенд прокату фільм "Хижі птахи" зібрав близько 80 млн доларів, при тому, що бюджет картини склав трохи більше — 84,5 млн доларів. Кінокомпанія Warner Bros. припускала, що за тиждень прокату в США і Канаді, касові збори фільму будуть набагато вищі, ніж виявилося.

Для того, щоб врятувати ситуацію, творці проекту вирішили перейменувати фільм і зробити акцент на головному персонажі фільму — Харлі Квінн. Тепер кінострічка називається "Харлі Квінн: Хижі птахи". Студія вважає, що таким чином інтерес глядачів підвищиться, так як лиходійка і подружка Джокера завжди користувалася популярністю.

Нагадаємо, що "Хижі птахи" будуть першим проектом в рамках трилогії фільмів, сфокусованих на Харлі Квінн. Розвитком трилогії повинна стати картина "Сирени Готема", заснована на однойменній команді коміксів DC.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі з'явився фінальний трейлер фільму "Мулан".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!