Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Кращі фільми про кохання до Дня святого Валентина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі фільми про кохання до Дня святого Валентина

В добірку увійшли вже всім відомі фільми

12 лютого 2020, 11:35 comments4199
Поділіться публікацією:








































Кращі фільми про кохання до Дня святого Валентина

Вже зовсім скоро День святого Валентина — день подарунків, обіймів і поцілунків. В це свято не варто скупитися на приємні слова, добрі вчинки і романтичні жести. А скрасити затишний вечір в День закоханих допоможе добірка гарних фільмів.

Клятва

Американська мелодрама "Клятва", заснована на реальних подіях, не залишить нікого байдужим. Це дивовижна історія чистого і справжнього кохання, яке не підвладне ніяким перешкодам і складнощам. Фільм переглядається на одному диханні, і вчить цінувати прості радощі життя.

Це безглузде кохання

Сюжет фільму простий, але щось його виділяє серед інших типових американських комедій. У фільмі переплетено кілька сюжетних ліній і в кожній піднімається тема стосунків, труднощів шлюбу і усвідомлення сімейних цінностей. Це життєствердне кіно, яке виглядає на рідкість приємно, не дивлячись на солідний хронометраж.

Любовний напій №9

Почуттями важко керувати, але у кінострічці "Любовний напій №9" це стає можливим завдяки особливому еліксиру. Комедія досить якісна, легка і безпосередня, хоча за сучасними мірками знята просто і без особливих спецефектів, 1992 рік все-таки.

Щоденник пам'яті

Якщо хочете трошки поплакати, тоді вмикайте цей фільм. "Щоденник пам'яті" — кінострічка, знята за мотивами однойменного роману Ніколаса Спаркса, стала однією з найпопулярніших мелодрам. Сюжет фільму розповідає про справжнє кохання, від якого мурашки по шкірі. Історія романтична і казкова одночасно.

Ла-Ла-Ленд

Цей наповнений ліричними мелодіями і запальним джазом мюзикл, розповідає про кохання молодої актриси та джазового музиканта. Розповідаючи історію їхнього роману, кінострічка також розкриває важливу тему самореалізації, "досліджуючи радість і біль у гонитві за мрією".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який подарунок вибрати другій половинці на День святого Валентина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!