Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, коли вийде нова серія «Друзів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли вийде нова серія «Друзів»

Навколо продовження «Друзів» виникло багато ажіотажу

12 лютого 2020, 16:50 comments2166
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли вийде нова серія «Друзів»

Відома кінокомпанія Warner Bros. зуміла домовитися з оригінальним акторським складом "Друзів" і оголосила про те, що скоро вийде годинний спецвипуск серіалу. Про це повідомляє видання Deadline.

Улюблений ситком мільйонів людей знову повернеться на екрани і станеться це на потоковому інтернет-сервісі HBO Max, який готують до запуску. Інсайдер повідомляє, що нова годинна серія "Друзів" відбудеться в день прем'єри стримінгової платформи, яка запланована на квітень 2020 року, але точної дати поки немає.

Відомо, що продовження культового серіалу "Друзі" викликало ажіотаж у мережі, адже шанувальники давно чекали подібний спецвипуск. Актори серіалу також були зацікавлені у продовженні, але не могли довгий час домовиться зі студією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що кінокомпанія та зірки серіалу "Друзі" досягли компромісу, зокрема визначили суму гонорару і призначили зйомки на зручний для всіх час. Відомо, що за годинну серію "Друзів" кожен з акторів отримає близько 3-4 мільйонів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!