Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У мережі з'явилося відео зі зйомок другої частини «Венома»
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося відео зі зйомок другої частини «Венома»

Прем'єра сиквела «Веном» запланована на жовтень цього року

20 лютого 2020, 13:15 comments2372
Поділіться публікацією:
У мережі з'явилося відео зі зйомок другої частини «Венома»

Зйомки другої частини фільму "Веном" зараз у повному розпалі. Це підтверджує відеоролик, опублікований на сторінці групи "let's Talk Carnage" в Twitter.

Шанувальникам супергеройської кінострічки показали сцену, де поліцейські зупинили Клетуса Кессіді — носія божевільного симбіозу Карнажа, який є головним ворогом Венома. Працівники поліції зробили кілька пострілів у лиходія, щоб зупинити його, але це їм не вдалося.

До речі, Карнажа у другій частині "Венома" зіграє Вуді Харрельсон, відомий по фільмах "Ілюзія обману" і "Ласкаво просимо у Zомбіленд". А ось до головної ролі повернувся Том Харді (Едді Брок).

Кінокартину в рамках всесвіту Marvel знімає кінокомпанія Sony. Прем'єра фантастичного бойовика запланована на жовтень 2020 року.

Нагадаємо, що деталі сюжету другої частини "Венома" тримаються в секреті, але режисер стрічки хоче представити деякі нововведення, що стосуються головних героїв.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в продовженні "Венома" з'явиться нова суперзлодійка Вереск — кохана Карнажа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!