Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Серіали березня: ТОП-5 прем'єр, які не можна пропустити
commentss НОВИНИ Всі новини

Серіали березня: ТОП-5 прем'єр, які не можна пропустити

Ці серіали допоможуть скрасити березневі вечора

7 березня 2020, 14:05 comments2605
Поділіться публікацією:








































Серіали березня: ТОП-5 прем'єр, які не можна пропустити

Для багатьох сучасних глядачів, серіали стали відмінною альтернативою звичайному кіно. У цьому місяці на екрани виходить багато цікавих новинок, які будуть дивувати, надихати і стануть "родзинкою" сірих буднів.

Хрестики-нулики

5 березня стартувала прем'єра серіалу "Хрестики-нулики" — прикметна антиутопія про чергове соціально-расове розшаруванні і заборонене кохання. Сюжет стрічки розповідає про темношкіру дівчину Сефі, яка належить до еліти суспільства, вона — "хрестик". А ось хлопець Каллум — білошкірий "нулик", якого відносять до "нижчого" світу.

Дивовижні історії

У новому серіалі глядачі познайомляться з героями, які живуть звичайним життям, але мають можливість потрапити у світ чудес і дивних подій. Кожен окремий епізод — унікальна історія, причому зі зміною серій може змінюватися і жанрова складова.

І всюди тліють пожежі

Американський драматичний міні-серіал, прем'єра якого запланована на 18 березня. Основні події відбуваються у маленькому містечку, яким "править" місіс Річардсон (Різ Уізерспун). Всі мешканці живуть за певними правилами і дотримуются порядка. Але одного разу в місто приїжджає дівчина з вольовим характером, яка не звикла слідувати чужим наказам.

Змова проти Америки

17 березня на екрани виходить перший сезон міні-серіалу "Змова проти Америки". Дія фільму відбувається в США, в яких на президентських виборах 1940 року переміг не Франклін Рузвельт, а Чарльз Ліндберг — людина, яка виступав проти вступу Америки у війну і не приховуває свої антисемітські погляди.

Послання з іншого світу

1 березня стартував серіал від зірки серіалу "Як я зустрів вашу маму" Джейсона Сігела — той випадок, коли з синопсису нічого не зрозуміло, але трейлер і похмура атмосфера інтригують. Компанія з чотирьох людей починає розгадувати дивну загадку і відкриває для себе незвіданий світ магії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які малобюджетні фільми стали "королями" прокату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии (фото: kp.ru)
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!