Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney відмовився публікувати звіти про касові збори — в США закрилися майже всі кінотеатри
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney відмовився публікувати звіти про касові збори — в США закрилися майже всі кінотеатри

96% кінотеатрів у США не працюють, із-за чого Disney не бачить сенсу розповідати про збори фільмів

20 березня 2020, 19:04 comments2755
Поділіться публікацією:
Disney відмовився публікувати звіти про касові збори — в США закрилися майже всі кінотеатри

Кінокомпанія Disney відмовилася від публікації касових зборів фільмів на невизначений термін із-за спалаху коронавіруса Covid-19. Також в США не працюють 96% кінотеатрів. Про це повідомляє видання Deadline.

До початку світового карантину і зупинки роботи майже всіх кінотеатрів у прокаті лідирував мультфільм "Вперед" від Pixar — всього 103 мільйони доларів касових зборів, що рівносильно провалу.

На поточний момент в США не працюють 4933 кінотеатри — це близько 96% всіх касових зборів у країні. В інших країнах закрили кінотеатри в деяких містах, ввели обмеження на кількість глядачів на одному сеансі або повністю закрили світ кіно. Серед останніх Італія, Іспанія, Німеччина і Франція.

У Китаї кінотеатри планують відкрити вже в найближчі дні. Проте в прокаті з'являться лише місцеві картини або старі фільми, тому що світові студії скасовують зйомки майбутніх проектів і переносять прем'єри новинок iз-за коронавіруса.

У минулому 2019 році Disney встановила історичний рекорд, коли досягла 11 мільярдів доларів касових зборів у світі без обліку прибутку купленої студії Fox. А 2020 рік, за інформацією Deadline, обіцяє бути "жахливим" для всіх кіностудій.

Як повідомляв портал "Коментарі", рідкісних чорних носорогів за останні роки стало майже на 1000 більше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!