Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Катерина Осадча порадила, що подивитися на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Катерина Осадча порадила, що подивитися на карантині

Осадча порекомендувала серіали для відпочинку

21 березня 2020, 11:00 comments2870
Поділіться публікацією:
Катерина Осадча порадила, що подивитися на карантині

Українська журналіста, ведуча телепрограми "Світське життя" Катерина Осадча, як і багато інших знаменитостей, дотримується карантину, який оголосили в Україні у зв'язку з коронавірусом. Щоб дні вдома здалися не такими нудними, Катерина поділилася з підписниками підбіркою улюблених серіалів.

Телеведуча порекомендувала подивитися історичний серіал "Корона", він присвячений правлінню королеви Великобританії Єлизавети II. На даний момент вийшло три сезони кінострічки, і він продовжений ще на два наступних.

Далі в списку йде драматичний телесеріал "Молодий папа", який розповідає про самого молодому папу за всю історію Ватикану. Головний герой — ексцентричний, суперечливий і непередбачуваний, тому приймає нестандартні для католицизму рішення. Якщо вам серіал сподобається, тоді дивіться його продовження під назвою "Новий папа", прем'єра якого стартувала цьогоріч.

Катерина Осадча радить також подивитися серіал "Ранкове шоу" в головній ролі з Дженніфер Еністон і Різ Уїзерспун. Ця кінокартина занурює в безодню амбіцій, егоцентризму і прагнення до влади, які ховаються за глянцевими студіями американських ранкових шоу.

Ще телеведуча рекомендує для перегляду серіал "Чорне дзеркало". Всі сюжети в ньому об'єднує лише сатира на той образ життя, що поширений в сучасному суспільстві.

X47uPhrgv8BfVhMm__D7p83HT.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які серіали варто подивитися в березні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!