Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми

Ці мультфільми допоможуть дітям зрозуміти важливі життєві речі

21 березня 2020, 15:00 comments15508
Поділіться публікацією:








5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми

На вихідних, і тим більше в умовах карантину, приділіть час своїм близьким людям і проведіть його з користю. Подивіться з дітьми мультфільми, які навчать їх правильним якостям і добрих вчинків. Пропонуємо вам підбірку анімаційних кінострічок, які неодмінно піднімуть настрій!

Головоломка

Цей мультфільм про дівчинку по імені Райлі, чию поведінку визначають п'ять базових емоцій: Радість, Сум, Страх, Гнів і Огида. Емоції живуть у свідомості дівчинки і кожен день допомагають їй справлятися з проблемами, керуючи всіма її вчинками. Але коли Райлі разом з батьками переїжджає в галасливий мегаполіс, в голові у неї починається плутанина — кожна емоція вважає, що краще за інших знає, як слід діяти в цій ситуації.


Будинок

Інопланетна раса бувів захопила Землю і займається її благоустроєм. Керуючись благими намірами, прибульці починають переселяти расу людей, але одній сміливій дівчинці по імені Дар вдається втекти. В бігах вона зустрічається з вигнаним бувом по імені О. І цій дивній парочці доведеться врятувати нашу планету.


Вгору

Старий буркотун Карл вирішив реалізувати мрію своєї покійної дружини і відправитися на пошуки пригод в нетрі Південної Америки. Він піднімає свій будинок у повітря за допомогою величезної кількості повітряних куль, при цьому випадково захопивши з собою 9-річного скаута на ім'я Рассел, який відрізняється надмірної балакучістю. Мультик сповнений доброго гумору й сенсу. Відмінно підніме настрій!


Смолфут

Сніговий єті по імені Міго спускається з вершини високої гори, де живе його народ, щоб довести існування смолфутов (людей). Там він зустрічає кінодокументаліста Персі, який полювати за сніговими йєті, і з цього моменту починаються справжні пригоди. Цей мультфільм вчить дбати про природу і про всіх живих істот. А ще він розповідає про дружбу і сміливість.


Лоракс

Події відбуваються в майбутньому. Всього одне натиснення на кнопку-і світ змінюється, як ти хочеш: треба гори — з'являться гори, а у дворі будуть плескати хвилі океану. Але одне погано — весь світ виготовлений із пластику, в тому числі і дерева. Але не існує перешкод для закоханого. За бажанням коханої дівчини — побачити останнє живе дерево головний герой вирушає в дорогу. А допомагати йому буде могутній дух лісу — Лоракс.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кіностудія Disney готує рімейк мультфільму "Бембі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!