Головна Новини Дозвілля фільми і серіали ТОП-5 науково-популярних фільмів про нашу планету
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 науково-популярних фільмів про нашу планету

Природа Землі вражає своєю красою і величчю

24 березня 2020, 13:45 comments2429
Поділіться публікацією:








































ТОП-5 науково-популярних фільмів про нашу планету

Урізноманітнити будні і поєднати приємне з корисним можна за допомогою документальних фільмів про Землю. Ви зможете дізнатися багато цікавого про нашу планету, а також про її мешканців, і можливо, це допоможе вам ще сильніше полюбити наш дім.

Життя (2011)

За п'ять мільярдів років, життя на Землі еволюціонувало в неймовірне багатство і розмаїтість, яку ми бачимо сьогодні. Ця кінострічка – блискучі і захоплюючі історії виживання у тваринному світі.

Дім. Історія подорожі (2009)

Фільм демонструє нам красу планети і наслідки руйнувань, нанесених діяльністю людини. Майже вся кінострічка складається з видів різних місць Землі з висоти пташиного польоту.

Дика магія Колумбії (2015)

У фільмі показана багата флора і фауна самої північної південноамериканської країни. Цей документальний фільм, від карибського узбережжя до амазонських лісів, від пустель на півдні до засніжених гір і вулканів, знайомить нас з новою Колумбією. Краса природи не може не вражати, але крізь всю картину можна побачити крихкість і залежність природи від людини.

Земля: Один приголомшливий день (2017)

Життя в африканській савані, на безлюдних островах у Тихому океані, в лісах Азії і на морському дні розгортається за законами гостросюжетного бойовика, сентиментальної мелодрами або запаморочливого трилера. Ніколи раніше дива не були так близько.

Сміття (2012)

Фільм наочно показує, що сміття, яке виробляється процесом нашої життєдіяльності – нікуди не дівається, а активно впливає на стан навколишнього середовища. У цій документальній кінокартині показується ступінь забруднення нашої планети і небезпека екологічної катастрофи, яка може спіткати Землю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм 2011 року передбачив пандемію коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!