Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Кірі Найтлі - 35: кращі кіноролі популярної актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Кірі Найтлі - 35: кращі кіноролі популярної актриси

Актриса вже встигла зіграла в 50 фільмах

26 березня 2020, 12:50 comments2959
Поділіться публікацією:








































Кірі Найтлі - 35: кращі кіноролі популярної актриси

Відома актриса, дворазова номінантка на премію "Оскар" Кіра Найтлі святкує сьогодні, 26 березня, своє 35-річчя. В честь ювілею, ми вирішили згадати найпопулярніші кіноролі світової знаменитості.

Пірати Карибського моря

У 2003 році на екрани вийшла перша частина пригодницького фільму "Пірати Карибського моря", де головна жіноча роль дісталася Кірі Найтлі. Незважаючи на те, що в той момент їй було всього 17 років, Кіра ідеально зіграла Елізабет Суонн. Поява на екрані в компанії Джонні Деппа і Орландо Блума не тільки зробила актрису популярною, але і впритул підвела її до східців голлівудського Олімпу.

Гордість і упередження

Це пізнавальна історія про життя в Англії 19 століття і, звичайно ж, про кохання. Сама бунтарська з сестер Беннет — Елізабет, яку грає Кіра Найтлі, відмовляється виходити заміж тільки заради підвищення фінансового стану сім'ї. Вона закохується в чоловіка, якого звати Дарсі, і він проявляє свою симпатію до дівчини. Та, тільки їх відносини дуже суперечливі, адже від любові до ненависті один крок.

Анна Кареніна

У 2012 році Кіра Найтлі виконала роль Анни Кареніної в однойменному фільмі. За цю роль вона була номінована Премію Європейської кіноакадемії в номінації "Краща жіноча роль". Новий погляд на великий роман і вражаючі своїм розмахом зйомки не залишать байдужим навіть самого упередженого глядача.

Минулої ночі в Нью-Йорку

Молодята Майкл і Джоанна — гарні, успішні, живуть у величезній квартирі центру Манхеттена, але всього одна ніч змусить їх засумніватися один в одному. Цей фільм не дає відповідей, він примушує замислитися.

Наслідки

У минулому році Кіра Найтлі зіграла головну роль у військовій драмі "Наслідки". Сюжет розповідає про жінку, яка поїхала за своїм чоловіком — англійським полковником в зруйнований Гамбург. Там вони поселяються в будинку овдовілого німця і між новими сусідами зав'язуються складні відносини, від неохоловшої ворожнечі до пристрасті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ролі в кіно ніхто не хотів грати, але після вони стали шедеврами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!