Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Мережа кінотеатрів Планета Кіно просить допомоги у збереженні робочих місць. Співзасновник Деркач прокоментував ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережа кінотеатрів Планета Кіно просить допомоги у збереженні робочих місць. Співзасновник Деркач прокоментував ситуацію

Глядачам кінотеатрів Планета Кіно пропонує придбати сертифікати зараз, а використовувати їх після карантину

27 березня 2020, 20:29 comments3415
Поділіться публікацією:
Мережа кінотеатрів Планета Кіно просить допомоги у збереженні робочих місць. Співзасновник Деркач прокоментував ситуацію

Сьогодні, 27 березня, співзасновник мережі кінотеатрів Планета Кіно Дмитро Деркач опублікував пост на своїй сторінці в Facebook, в якому попросив у глядачів допомоги в збереженні робочих місць і відновленнi після кризи. Для цього він запропонував придбати сертифікати в Планеті Кіно сьогодні, а обміняти їх на квитки після карантину, коли мережа відновить роботу.

"Ми намагаємося не опускати ніс, але схоже, що без вашої підтримки не обійтися. Купуй сертифікати в Планеті Кіно зараз — обмiнюй їх на квитки, коли ми відновимо роботу", — написав Деркач.

Сертифікати коштують по 100 грн. Співзасновник також закликав ділитися публікацією з друзями і відповів на кілька запитань виданню "Коментарі".

На питання про співробітників Дмитро Деркач сказав, що в компанії нікого не звільнили. 700 співробітників в 6 містах України отримали в березні 2/3 зарплати, а в квітні будуть отримувати половину. При цьому співзасновник Планети Кіно підтримав введення загальнонаціонального карантину в Україні.

"Я вважаю, що заходи справедливі. В Україні тести з'явилися зовсім недавно, їх дуже мало. Ми не знаємо реальну ситуацію з кількістю хворих. Я думаю, що у нас ситуація не краща, ніж в Іспанії. Ті країни, де швидко ввели жорсткі карантинні заходи, швидше зупинили поширення вірусу", — розповів Дмитро Деркач.

При цьому на питання про альтернативне рішення для кінотеатрів він відповів неоднозначно. За словами Деркача, через кінотеатри проходить дуже багато відвідувачів, але теоретично можна було ввести обмеження на кількість людей у залі (наприклад, не більше 20), обмежити кількість людей у фойє, не продавати розфасовані продукти, продавати квитки тільки онлайн. При цьому Дмитро Деркач не впевнений, що такий формат роботи мав би сенс, але в Планеті Кіно обов'язково спробували б.

"Зараз складно говорити. Ми не аналізували цей варіант. Ми б спробували, порахували прибуток. Хоча пригадую, що останнім часом перед карантином вже була дуже погана відвідуваність, і фільмів практично немає", — заявив співзасновник Планети Кіно.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, які кінопрем'єри вийдуть онлайн раніше часу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!