Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Комедійний бойовик «Форсаж: Хоббс і Шоу» отримає продовження
commentss НОВИНИ Всі новини

Комедійний бойовик «Форсаж: Хоббс і Шоу» отримає продовження

Поки бойовик знаходиться в стадії розробки

31 березня 2020, 18:00 comments2572
Поділіться публікацією:
Комедійний бойовик «Форсаж: Хоббс і Шоу» отримає продовження

Американський бойовик "Форсаж: Хоббс і Шоу" отримає продовження. Про це повідомив Дуэйн "Скеля" Джонсон, який зіграв у стрічці головну роль, передає видання Screen Rant.

Знаменитий актор зізнався, що проект знаходиться в стадії розробки, але він дуже натхненний тим, що історія матиме продовження. Тепер творцям необхідно визначитися з основною концепцією кінокартини, щоб розуміти, в якому напрямку розвивати наступну серію.

Враховуючи те, що через пандемію коронавіруса страждає і кіноіндустрія, вихід нової частини "Форсажу: Хоббс і Шоу" варто чекати не раніше 2022 року.

До речі, комедійний бойовик "Форсаж: Хоббс і Шоу" вийшов на великі екрани у 2019 році і зібрав у широкому прокаті понад 760 млн доларів. Сюжет фільму розповідає про те, як спецагенту Люку Хоббсу потрібно об'єднатися зі своїм старим ворогом, найнебезпечнішим злочинцем Деккардом Шоу, щоб протистояти спільному противнику.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творцям "Форсажу" довелося скасувати вихід нової частини за два місяці до прем'єри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!