Що подивитися на карантині: список фільмів від Селени Гомес

Гомес розповіла, як проводить час на карантині

Популярна зірка Селена Гомес, як і інші знаменитості, дотримується умов самоізоляції. Вільний час артистка присвятила фільмам, серіалам, книгам і музиці. Вона вирішила поділитися з підписниками своєю добіркою.

Отже, співачка радить на дозвіллі подивитися такі фільми:

"Цукор і перець"

Це американська молодіжна комедія 2001 року. Юна Діана – капітан шкільної команди спортивних уболівальників. Бойфренд героїні – футболіст Джек. Коли Діан дізнається, що вагітна, вона вирішує через пограбування банку вирішити матеріальні проблеми, і підбиває на злочин своїх подружок.

"Після весілля"

Ізабель все своє життя допомагає іншим людям. Одного разу їй стає відомо, що глава багатомільйонної корпорації готова пожертвувати їй значну суму грошей. Зустріч проходить успішно. Проте все стає з ніг на голову, коли героїня знайомиться з чоловіком свого мецената.

"Неграновані коштовності"

Говард Ратнер займається бізнесом і володіє ювелірним магазином в місті Нью-Йорку. Чоловік тривалий час намагається протриматись на плаву, адже справи стали йти погано. У підсумку він вліз у великі кредити і погашав один за рахунок іншого.

"Зодіак"

В основі сюжету серія нерозкритих злочинів, які дійсно відбулися в США, в минулому столітті. Зодіак - прізвисько безжального вбивці, який чверть століття, тримав у страху американців. Він не просто злодіював, а кожен акт трагедії він перетворює в захоплюючу гру.

"Афера по-американськи"

На рубежі 70-х і 80-х років минулого століття ФБР проводило спецоперацію, названу abscam. Її початкове призначення зводилося до розслідування торгівлі краденими цінностями, а згодом поширилося на викриття корупції на всіх рівнях влади.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що телеведуча Катерина Осадча порекомендувала для перегляду свої улюблені серіали.