Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney оновив графік виходу своїх фільмів на найближчі 2 роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney оновив графік виходу своїх фільмів на найближчі 2 роки

Раніше Disney скасував прем'єри більшості своїх фільмів на невизначений термін

3 квітня 2020, 23:43 comments2336
Поділіться публікацією:
Disney оновив графік виходу своїх фільмів на найближчі 2 роки

Кіностудія Disney оновила графік виходу своїх фільмів на найближчі 2 роки. Раніше прем'єри цих фільмів були перенесені або скасовані через поширення пандемії коронавірусу Covid-19 у всьому світі. Про це повідомили у профільному виданні The Hollywood Reporter.

"Мулан" вийде 24 липня, а "Чорну вдову" перенесли на 6 листопада — в цей день повинні були вийти "Вічні" — так звана заміна легендарним Месникам за киновселенной Марвел.

"Круїз по джунглях" відклали на цілий рік, нова дата прем'єри — 30 липня 2021 року. "Вічні" вийдуть 12 лютого, "Шан-Чи та легенда десяти кілець" — 7 травня, а четверта частина "Тора" запланована аж на 28 лютого 2022 року.

Дата виходу продовження "Чорної пантери" не змінилася — 6 травня 2022 року. Сіквел "Капітана Марвел" перенесли на два тижні — тепер 8 липня 2022 року. П'ята частина "Індіани Джонса" вийде на рік пізніше — 29 липня 2022 року. "Артеміс Фаул" вирішили випустити в онлайн-сервісі Disney замість прокату в кінотеатрах.

Джерела ЗМІ в кіностудії відзначають, що всі дати можуть змінитися в майбутньому. Все залежить від розвитку пандемії коронавірусу Covid-19. Disney в свою чергу готовий підлаштовуватися під ситуацію в світі.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Росії порушили першу кримінальну справу за розповсюдження фейків про коронавiрус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!